بسیاری از علاقهمندان به فلسفه در ایران که با فضای مجازی بیگانه نیستند نام دانشنامه فلسفة استنفورد را شنیدهاند و چه بسا از این مجموعة کم نظیر بهره هم برده باشند. این دانشنامه حاصل طرحی است که اجرای آن در سال 1995 در دانشگاه استنفورد آغاز شد و همچنان ادامه دارد. این مجموعه از مدخلهای مناسبی برای ورود به گسترههای متنوع فلسفی برخوردار است و کسی که میخواهد برای اولین بار با مسأله یا مبحثی در فلسفه آشنا شود، یکی از گزینههای راهگشایی که پیش رو دارد این است که ابتدا به سراغ مدخل یا مدخلهای مربوط به آن در این دانشنامه برود.
نگارش، تدوین و انتشار مدخلهای دانشنامة فلسفة استنفورد به سرپرستی "دکتر ادوارد. ن. زالتا" افزون بر اینکه پیوندی فراگیر میان فضای دانشگاهی و عرصه عمومی برقرار کرده، ویژگیهای درخور توجه دیگری هم دارد و آن اینکه این دانشنامه به ویژه به کار دانشجویان و محققانی میآید که میخواهند در زمینهای خاص پژوهش کنند.
ترجمه و انتشار تدریجی این مجموعه از سال ٩٣ در انتشارات ققنوس زیر نظر دکتر مسعود علیا آغاز شده است.
کتاب گادامر و زیبایی شناسی او یکی از کتاب های این مجموعه است. این کتاب در بردارنده دو مدخل از مدخل های دانشنامه استنفورد است: هانس گئورگ گادامر و زیبایی شناسی گادامر.
کتاب «گادامر و زیبایی شناسی او» توسط « وحید غلامی پور فرد » ترجمه شده و در سال 13944 توسط انتشارات ققنوس به چاپ رسیده است.
اخیراً نیز کتابی تحت عنوان تاریخ مختصر فلسفه جدید اثر راجر اسکروتن با ترجمه ی اسماعیل سعادتی توسط انتشارات حکمت به چاپ رسیده و روانه بازار کتاب شده است که ویراستار آن آقای غلامی پور فرد بوده اند.
برای ایشان آرزوی موفقیت بیش از پیش می نماییم.